Kennel Apfels 

Meistä

Perheessämme koiria kouluttaa Marianna (Maikki), jonka tukipilarina ja aina hengessä mukana on ollut aviomies Reino (Reiska) - harrastuksenaan myös musiikki. Koiraharrastuksemme alkoi 1986, jolloin hankimme ensimmäisen koiramme - briard uroksen ja sen jälkeen perheessä oli myös pinseri narttu.

Vuonna 1993 meille syntyi ensimmäinen oma bokseripentue, jonka jälkeen alkoi omiin valintoihini perustuva pienimuotoinen kasvattaminen. Tällä hetkellä kaikki jalostusnarttuni ovat omia kasvattejani. Olen kouluttanut lähes kaikkia jalostuksessa käytettyjä narttujani, joten minulla on ensikäden tietoa niiden koulutettavuudesta ja luonneominaisuuksista. 

Arvostan palveluskoirakokeita, Saksalaisen jalostustarkastuksen (ZTP-testin) rinnalla yhtenä tärkeimpänä jalostusmittarina luonteen osalta. Harrastuksiini on kuulunut ipo, pelastuskoiratoiminta, haku ja tottelevaisuuskokeet, joista kaikista löytyy tuloksia.

Bokseri on mitä mahtavin rotu harrastuksiin, ja perhe koiraksi mikäli se saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteettejä.
Haluan tukea ja aktivoida kasvattieni omistajia mahdollisimman monipuoliseen harrastustoimintaan.

Yli 30 vuotta pienimuotoista boksereiden kasvatusta.

Ensisijainen tavoitteemme on kasvattaa luonneominaisuuksiltaan vahvahermoisia, kouluttamiseen soveltuvia boksereita, joilla ei olisi terveydellisiä eikä rakenteellisia esteitä työskentelylle.


Kunnianosoituksia:

Kennel Apfels , vuosien 2014 , 2013 ja 2012 Palveluskoirakasvattaja, Suomen Bokseriyhdistyksen palkitsemana.

Kennel Apfels, Vuoden Kasvattaja 2010 ja 2011 Suomen Bokseriyhdistyksen jalostustoimikunnan valitsemana.

 
 
 
 
 
 
 
 

© Apfels